תכנית "אל-סביל"  קהילת סטודנטיות דרוזיות

ביחידה למעורבות חברתית פועלת קבוצת סטודנטיות ממוצא דרוזי אשר מקדמות העצמה וחיזוק של מאות הסטודנטיות הדרוזיות הלומדות בקמפוס החיפאי. לאחר תהליך מיפוי צרכים, הקימו הסטודנטיות את קהילת "אל סביל", בית חם ותומך לסטודנטיות דרוזיות שמבקש לציידן בכלים וקשרים הנדרשים להצלחה בעולם האקדמי ובשוק העבודה. צוות ניהול הקהילה מארגן הרצאות של נשים דרוזיות פורצות דרך וסדנאות העצמה לסטודנטיות.

אנו מחפשות סטודנטיות ממוצא דרוזי שתצטרפנה לצוות ההובלה של הקהילה. הקהילה זקוקה לסטודנטיות נמרצות, יזמיות ויצירתיות שתקדשנה את זמנן לקידום הקהילה ולטיפוחה.

למה כדאי לי להצטרף?

• תפעלו למען קידום והעצמה של נשים דרוזיות בקמפוס ומחוץ לו.
  • תצרו קשרים עם נשים חזקות ופורצות דרך בחברה הדרוזית והישראלית.
  • תממשי את הפוטנציאל האישי שלך לצד פיתוח יכולות עבודה בקבוצה.

מהם תנאי המלגה?
השתתפות בתכנית דורשת 120 שעות פעילות בשנה, 4 שעות פעילות בשבוע, ביום ובשעות קבועות שייקבעו לקראת תחילת שנת הלימודים.

גובה המלגה:
8,000 ש"ח שיועברו לסטודנטית בשתי פעימות (בסוף סמסטר א' ובסוף שנת הלימודים).

למי מיועדת המלגה?
לסטודנטיות ממוצא דרוזי, הלומדות לתואר ראשון או לתואר שני .סטודנטיות בעלות יכולת ארגונית טובה, יכולת עבודה בקבוצה ותשוקה לקידום העצמת נשים.