הפעילות הציבורית של חברי קהיליית האוניברסיטה בין כתליה מהווה חלק משלים של פעילותה האקדמית של האוניברסיטה. האוניברסיטה רואה כחובתה לאפשר לחברי קהילתה להביע באופן מלא דעות, השקפות ואמונות, ולקיים ביניהם שיח.
פעילות ציבורית מוגדרת כפעילות פוליטית, חברתית, תרבותית, בידורית או אקדמית (למעט הוראה) כלשהי, לרבות עצרות, הפגנות, הרצאות, הפצת כרוזים, הצבת דוכנים, הקרנת סרטים, וכל פעילות ציבורית אחרת (לרבות במתחם סגור), למעט פעילות המתקיימת מטעם יחידות האוניברסיטה בלבד.
כל פעילות ציבורית המתקיימת בין כתלי הקמפוס חייבת לעמוד בתנאים הבאים:
1. שמירת דיני מדינת ישראל.
2. שמירה על תקנות האוניברסיטה, נהליה ורכושה.
3. שמירה על מהלכם התקין של פעולות ההוראה, המחקר והעבודה בקמפוס.
לא תתקיים פעילות ציבורית א לא אם הוגשה בקשה וניתן אישור לקיום הפעילות, ובהתאם לתנאים שנקבעו באישור לקיום הפעילות. אין לפרסם את הפעילות או להודיע עליה בטרם ניתן אישור בכתב לקיומה, ולאחר שניתן אישור כזה – אך ורק בהתאם לקבוע בתקנון, בסדרי הפעילות הציבורית ובתנאי האישור .
פעילות ציבורית לא תתקיים בחמישה ימים ראשונים לכל סמסטר, בחופשות לימודים, בערבי שבת וחג, וכן במועדי זיכרון ממלכתיים ובמועדים אותם מציינת האוניברסיטה בדרך של הפסקת לימודים.
סטודנט או תא סטודנטים המבקש לקיים פעילות ציבורית יפנה לדיקן הסטודנטים באמצעות טופס בקשה לקיום פעילות ציבורית יקיים את הפעילות רק לאחר שקיבל אישור עליה.
לפרטים נוספים ניתן לפנות ללשכת דיקן הסטודנטים אל וופא אברהים: טל' 04-8240335/4, פנימי 52335/4, wibrahem@staff.haifa.ac.il .
סוגי בקשות לפעילות ציבורית:
מודעות: ניתן להגיש בקשה לפרסם מודעה על לוחות המודעות. יש להגיש את הבקשה לפחות 4 ימי עבודה לפני המועד אשר בו מבקשים כי המודעה תיתלה.
למידע המלא בהרחבה:
תקנון פעילות ציבורית
סדרי פעילות ציבורית בשנה"ל תשפ"ז